https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниФутболистите на ЦСКА ще проведат днес открита тренировка на Градския стадион в...

Футболистите на ЦСКА ще проведат днес открита тренировка на Градския стадион в Русе

В неделя от 21:15 часа на “Хювефарма Арена” в Разград ще се изиграе дългоочакваният мач между Лудогорец и ЦСКА, който се очаква с голям интерес от феновете на българския футбол. В пресконференция преди началото на новия сезон в efbet Лига, старши треньорът на ЦСКА Томислав Стипич изрази увереност в отбора си и сподели своята стратегия за мача.

Томислав Стипич заяви, че въпреки богатия опит на Лудогорец в големите мачове, тимът от Разград има и слабости, които ЦСКА ще се опита да използва. „Не мисля, че преди тази среща един от двата отбора има предимство, но все пак Лудогорец ще бъдат уморени след тежкия мач в Албания. Те имат голям опит, но имат и слабости. Наблюдавахме техните мачове от началото на сезона и сме си извадили изводи“, заяви Стипич на пресконференция преди мача.

Стипич подчерта, че подготовката на отбора е била успешна и футболистите са готови за новото начало. „Това е ново начало за нашите футболисти. Влизаме с увереност в този мач и вярвам, че ще постигнем добър резултат. Подготовката бе успешна. Записахме само победи и трябва да стартираме първенството с позитивизъм. Най-важното нещо беше да опозная играчите и да им представя схема, по която искам да играят“, допълни Стипич.

Мачът между Лудогорец и ЦСКА обещава да бъде интригуващ и напрегнат. Лудогорец, който има голям опит в европейските турнири, ще се опита да покаже своето надмощие, въпреки умората след мача в Албания. От своя страна, ЦСКА ще разчита на добрата си подготовка и увереността, натрупана по време на предсезонните мачове.

Футболистите на ЦСКА ще проведат днес открита тренировка на Градския стадион в Русе от 18:00 часа.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X