https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоБез промяна остава състоянието на Иван Гарелов

Без промяна остава състоянието на Иван Гарелов

Без промяна остава състоянието на големия български журналист Иван Гарелов, съобщиха от „Пирогов“. Бившият водещ на „Панорама“ беше приет по спешност в неврореанимацията на болницата в четвъртък.

81-годишният журналист е претърпял тежък инцидент край морето, където е работил върху новата си книга. Първоначално е бил настанен в Бургаската окръжна болница, но заради влошаването на състоянието му е взето решение да бъде преместен в София.

Гарелов от години прекарва част от лятото в курорта “Свети Влас”. Във вторник е направил пауза, докато пише поредна глава от “За какво мечтаят жените” – една различна тема за Мистър Панорама.

От известно време го мъчили проблеми с краката, но не това е причината за инцидента в хотел “Палас”, при който той получава тежка черепна травма и кръвоизлив в мозъка.

Телевизионната легенда е била транспортирана в бургаската окръжна болница, където неврохирургът д-р Светослав Тодоров и целият екип на отделение “Реанимация” започват борба за живота му.

Заради тежкото състояние в четвъртък Иван Гарелов е бил докаран с линейка в София след консултация с известния неврохирург проф. Николай Габровски.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X