https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоОбластна администрация - Русе подари автомобил на полицията

Областна администрация – Русе подари автомобил на полицията

Областният управител на Русе Драгомир Драганов изпълни своето обещание и дари автомобил на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОДМВР). Колата, която вече е част от автопарка на полицията, е “Hyundai Elantra” от 2006 година. Автомобилът, който до момента е бил използван от служителите на Областната администрация, е в много добро техническо състояние, въпреки че е на малко над 200 000 километра. Колата е застрахована и е преминала годишен технически преглед наскоро.

На официалното предаване на автомобила присъства и заместник областният управител Георги Георгиев. При предаването на ключовете, Драганов заяви: „Надявам се, че тази придобивка ще Ви е наистина от помощ в ежедневната дейност“. Той също така увери ръководството на МВР в Русе, че винаги могат да разчитат на подкрепа от негова страна.

Това дарение идва на фона на положителните резултати, отчетени от МВР за миналата година. Според официалния отчет, разкриваемостта на престъпленията в Русенско се е увеличила с над 16%. През 2023 година са били извършени 2374 престъпления, като значителен процент от тях са разкрити.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X