https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбщиниДве могилиРалица Кирилова от Лом стана "Мис Фламинго"

Ралица Кирилова от Лом стана “Мис Фламинго”

В тазгодишния конкурс за красота “Мис Фламинго”, който се проведе в Две могили, 18-годишната Ралица Кирилова от Лом бе коронясана като победителка.

За първи път в 11-годишната история на конкурса участваха жени от осем различни български града, включително Русе, Бяла, Левски, Лом, Враца, Видин, Монтана и София. Събитието привлече над 180 души, сред които областният управител Драгомир Драганов, председателят на Общинския съвет в Русе академик Христо Белоев, омбудсманът Валентин Димитров, както и кметовете на Иваново и Ценово, Георги Миланов и д-р Петър Петров.

“Това е една инициатива, която се утвърди през годините като значимо не само за региона, но и за цяла Северна България събитие. Радостен съм, че заедно успяваме да провокираме все повече млади жени да участват в подобни мероприятия”, сподели областният управител Драгомир Драганов. Той подчерта, че мисията на такива конкурси трябва да е насочена към превенцията на домашното насилие и това, основана на пола. По неговите думи подобни събития са отличен трамплин младите дами да бъдат забелязани от модни агенции и да развият кариера в тази област. Драганов награди победителката, като лично спонсорира събитието.

Ралица Кирилова, която спечели титлата “Мис Фламинго”, е ученичка в последната година в Националната професионална гимназия по ветеринарна медицина в Ловеч, където изучава специалността “Техник-технолог по качество на храни и напитки”. В свободното си време обича да играе народни танци. Тя е модел на X Model Group и от две години участва в множество рекламни и музикални клипове, ревюта и фотосесии за модни марки. Висока е 172 см, а мерките ѝ са: 88-60-90.

Второто място в конкурса зае 20-годишната Белослава Минчева от Бяла, която е висока 174 см. Белослава е студентка в Медицинския университет във Варна, където учи за медицинска сестра. Миналата година тя спечели приза “Мис Бяла”. На трето място се класира 18-годишната Пресияна Стефанова, ученичка от Бяла, която е висока 168 см. Наградата за мини мис отиде при 8-годишната Валерия Иванова от Севлиево.

Сред гостите на събитието бяха предимно представители на бизнеса от региона, както и на модни агенции. За доброто настроение на всички присъстващи се погрижи певицата Бриана, която изнесе забележително музикално изпълнение.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X