https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораДенков: Обвиненията, които съм видял за Петя Банкова, не са за корупция

Денков: Обвиненията, които съм видял за Петя Банкова, не са за корупция

Обвиненията, които съм видял за Петя Банкова, не са за корупция. Така коментира пред журналисти Николай Денков от ПП–ДБ внесения по-рано днес доклад от Делян Пеевски в МВР, Прокуратурата и ДАНС относно дейността на Временната комисия от 49 НС за разследване на корупционните практики в Агенция „Митници“ и евентуалната роля на бившия финансов министър Асен Василев в тях.

„Пеевски е изпратил един доклад на 3 месеца до всички възможни институции. Това е изключително нескопосан метод да се опита да прикрие проблемите, които имат в ДПС – раздор, скандали и разцепление. На второ място той беше привикан за изслушване в Комисията за Нотариуса и Осемте джуджета“, допълни той.

Денков припомни, че Асен Василев се е явил в Комисията за Агенция „Митници“ и е отговорил на всички въпроси. По думите му Асен Василев няма какво да крие и няма от какво да се притеснява.

И обобщи, че Пеевски се опитва да отклони вниманието от истинския му проблем и го призова да се яви в комисията и да представи неговата версия.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X