https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаГлавчев смени областни управители на ДПС след по-малко от месец на поста

Главчев смени областни управители на ДПС след по-малко от месец на поста

Нова рокада при областните управители на Кърджали и Смолян е одобрило днес служебното правителство на Димитър Главчев. Решението за нея идва по-малко от месец, след като начело там бяха назначени нови областни управители.

От поста на областен управител в Кърджали е освободен Ресми Мурад. На негово място ще застане предишният областен Никола Чанев от ГЕРБ.

Мурад бе назначен в края на юни. Той е председател на Кърджалийската областна структура на ДПС. След конфликта между председателя на движението Делян Пеевски и Ахмед Доган, той и структурата застанаха на страната на почетния председател.

В Смолян за областен управител е възстановен Захари Сираков от ГЕРБ, когото Румен Пехливанов смени в началото на юли. Последният също е активист на ДПС.

„Скъпи приятели, след повече от 22 години членство в ДПС и много преодолени препятствия, днес сме изправени отново пред съдбовен избор. Аз отново избирам да бъда автентичен, следвайки пътя, начертан от Почетния председател. Потвърждавам за пореден път, че стоя, както винаги досега, до д-р Ахмед Доган и неговите решения. Непоколебимо! За доброто на ДПС и нашата родина!”, написа пък Пехливанов във фейсбук на 6 юли.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X