https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораБорисов: Този парламент вече месец и половина не произвежда нищо

Борисов: Този парламент вече месец и половина не произвежда нищо

“Дори в религията е казано, че денят е за работа, а нощта за почивка. Аз вчера съм имал пет посланика, един преговарящ за Европа и външна комисия”. Това каза пред журналисти в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

“Когато човек иска да си гледа работата, може да си я гледа. Този парламент вече месец и половина не произвежда нищо, освен да ползва безплатната ви възможност да се изявява по медиите”, посочи Борисов.

“Ние продължаваме да използваме парламента за декларации, за обиди, за разделение, а не за нещо градивно. Вчера разбрах, че в 10,15 часа, докато бях с посланиците, свърши парламентът. Е, така ли трябва да работим август, или да излезем да си гледаме партиите?”, попита Борисов и призова партиите вместо да се обиждат, да представят на избирателите си предизборна програма.

“От сутринта се занимавам с безводието. Водопровода през Русе, Разград, Търговище, Шумен и още няколко малки града, не се прави. Продължаваме да използваме парламента за декларации и обиди”, каза той.

Борисов е категоричен в това, че “ако има нещо спешно, да се направи, а не да се имитира работа”. Той отхвърли обвиненията на Тошко Йорданов, че саботира работата на парламента.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X