https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниБременна в 7 месец спортистка грабна сабята и се би на Олимпиадата

Бременна в 7 месец спортистка грабна сабята и се би на Олимпиадата

Състезателка по фехтовка от Египет разкри, че се е състезавала на Олимпийските игри в Париж бременна в седмия месец.

Нада Хафез направи признанието в профила си в Инстаграм след като загуби на осминфиналите в Париж срещу корейката Джеон Хайоун.

“Това, което ви изглежда като двама играчи на подиума, всъщност бяха трима! Аз, моят съперник и бебето ми, което тепърва ще дойде на нашия свят”, написа 26-годишната състезателка.

Египтянката допълва, че не й е било лесно да жонглира между състезанията, спорта и бъдещото майчинство. И е имала доста предизвикателства – както физически, така и емоционални.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Nada Hafez (@nada_hafez)

“Въртележката на бременността е трудна сама по себе си, но да се наложи да се боря, за да запазя баланса между живота и спорта. Не беше лесно, но заслужаваше”, споделя Нада.

В седмия месец повечето бременни искат единствено да облекат удобни дрехи и обувки и да почиват. Но на третия ден от Олимпиадата в Париж през 2024 г. египетската фехтовачка Нада Хафез вместо това облече електропроводимо яке, грабна сабята и телена маска, докато изведе себе си и нероденото си дете на игрището в зашеметяващата среда на Гран Пале, отбелязва Гардиан.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X