https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораПеевски обвини Радев за разцепването на ДПС, ДБ - в заговор срещу...

Пеевски обвини Радев за разцепването на ДПС, ДБ – в заговор срещу Рая Назарян

Шефът на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски продължи задочната си война с президента Румен Радев и от парламентарните кулоари го обвини и за разцепването на партията си.

“Скоро ще разберете кой разцепи ДПС. Това е Мистър Кеш”, а на уточняващ въпрос потвърди, че визира държавния глава. Според него в момента има ДПС на Мистър Кеш, “защото другите са пионки и ДПС на Пеевски” . Друго ДПС няма, другите са служители на Радев. Той командва всички”, каза депутатът.

Освен това президентът стоял и зад намеренията за смяна на председателката на НС Рая Назарян.”Вчера се опита през пионките си от ДБ да организира сваляне на шефката на председателя на парламента, по заповед на Мистър Кеш, който иска да се сложи удобен премиер

А за призива, който ден по-рано Христо Иванов от ДБ отправи ден по-рано за подкрепа на Доган срещу Пеевски, шефът на парламентарната група каза: “Да се сетим какво правеше Иванов преди 4 г. Намерил е компактен скут на Росенец, пие мазно турско кафе. Той обича да минава по скутовете. Преди 4 г. е било бутафория, той е родствено обвързан с Ахмед Доган.”

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X