https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаПетър Петров: "Възраждане" иска да се управлява чрез референдуми

Петър Петров: “Възраждане” иска да се управлява чрез референдуми

Ще представим своите искания на срещата с ИТН за третия мандат. Сред тях са да получаваме повече пари от ЕС, да има референдум за излизане от НАТО, за запазване на българския лев и за невлизане в еврозоната. Искаме да се управлява чрез референдуми. Това каза в студиото на “Денят на живо” депутатът от “Възраждане” Петър Петров.

“Ще приемем официалната покана за разговори с ИТН щом я получим. Дали обаче ще подкрепим кабинета, ще зависи от срещата. Тя ще се състои до края на седмицата. Те проявяват разбиране и изслушват всеки”, допълни той.

По думите му за парите за земеделците е трябвало да бъдат предвидени средства в бюджета. “Имаме право да свикаме извънредно Народно събрание, ако не бъде прието решение, с което МС да бъде задължен да направи плащане към земеделците”, обясни депутатът.

Според него е необходимо създаването на специална служба, чрез която да се координират местните организации в случай на бедствия. “Военните винаги успяват да се справят в такива ситуации, имат капацитета и оборудването, а и са 24 часа са нащрек, за да реагират. Армията не е тук само да ни пази, а и да помага при критични ситуации”, коментира Петров.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X