https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоШкола "АРТиКУЛ" изнася концерт на 2 август в зала "Русе"

Школа “АРТиКУЛ” изнася концерт на 2 август в зала “Русе”

На 2 август, петък, от 18:00 часа, в зала “Русе”, ще се проведе концерт на школа “АРТиКУЛ”, който носи заглавието “Децата на миналото”. На сцената ще бъдат представени хитове от 80-те до 2000-те години. Публиката ще види и чуе образи като Бритни Спиърс, Тина Търнър, Спайс гърлс, Бон Джоуви и много други.

Концертът е продукт на лятната академия, която се проведе през месец юли и имаше за цел да мотивира всеки от записалите се артисти да излезе от зоната на комфорт. Лятната академия включваше солово пеене, ансамблово пеене, танци и запознаване с основни технически навици. Концертът ще има и благотворителен характер. Всеки от зрителите ще има възможност да дари символична сума, с която ще могат да се подкрепят бъдещи творчески идеи.

Музикалната школа “АРТиКУЛ” е идея, която се реализира през 2020 г. Школата вече е дала възможност на десетки артисти от всякакви възрасти да излязат на сцена. Голяма част от тях са прославили нашия град на международни, национални и регионални конкурси, които са донесли стотици медали, въпреки че школата съществува относително кратко време.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X