https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаСтанислав Анастасов: Всички партии, без "Възраждане" биха си партнирали с ДПС на...

Станислав Анастасов: Всички партии, без “Възраждане” биха си партнирали с ДПС на Пеевски

Има едно ДПС, председатели са Делян Пеевски и Джевдет Чакъров. Това заяви зам.-председателят на ДПС Станислав Анастасов в ефира на bTV.

По думите му отцепилите се от ДПС работят в услуга на президента. “Колаборират с него, говорят на един език, имат общи желания”, каза още той.

Анастасов определи председателят на партията Джевдет Чакъров като деребей. “Не е напразна реакцията на Пеевски да иска ново начало. Ние няма да се ограничим до деребеите в ДПС, ще преследваме всички. Затова нашите деребеи се събират с други деребеи. Бившите ни колеги търсят спасение. Очевидно е че искат да се съюзът с най-големите душмани, за да оцелеят”, коментира още Станислав Анастасов.

Анастасов потвърди, че са получили покана за разговори с ИТН за реализиране на третия мандат. “Ние отклонихме поканата. Истинските шансове за правителство бяха в първия мандат”, добави още той.

Всички партии, без “Възраждане” биха си партнирали с ДПС на Пеевски, категоричен бе Анастасов.

“Отиваме на избори. Никой не си партнира с никого. Тази тема се обсъжда след изборите. Ще има ново начало за ДПС, ще има ново начало и за България”, посочи още Анастасов.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X