https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноТом Круз ще скочи с парашут на церемонията по закриването на Олимпийските...

Том Круз ще скочи с парашут на церемонията по закриването на Олимпийските игри в Париж?

Твърди се, че Том Круз ще има главна роля в церемонията по закриването на Олимпийските игри в Париж през 2024 г. на 11 август. Според източници той ще скочи с парашут до емблематичния надпис “Холивуд” по време на предаването на щафетата на Лос Анджелис като домакин на Игрите през 2028 г. Според TMZ каскадата е била заснета тихомълком през март.

Круз вече присъства на Игрите в Париж, включително на квалификациите по гимнастика за жени, както и на състезанията по плуване. “Страхотно е“- каза той пред Ройтерс. “Страхотни истории, страхотни спортисти. Невероятно е това, което трябва да направят, чувството за постижение.”

Продуцентската компания Fulwell 73 —известна с предаването “The Kardashians” — стои зад сегмента в Лос Анджелис, който ще смесва предварително записани и живи елементи.

The Hollywood Reporter научи, че първоначалният план е включвал голямо парти на щатския плаж Уил Роджърс, където ще се състои предаването на олимпийския флаг. Той е бил отменен поради опасенията на полицията на Лос Анджелис за продължително затваряне на Тихоокеанската крайбрежна магистрала и предизвикателствата за получаване на необходимото разрешение от Калифорнийската крайбрежна комисия.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X