https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбщиниИваново73-годишна жена от село Иваново е в неизвестност от 2 август

73-годишна жена от село Иваново е в неизвестност от 2 август

Полицията активно издирва 73-годишната Йорданка Димитрова Върбанова от село Иваново. Търсенето започна след като на 3 август роднини подадоха сигнал в Районно управление – Две могили, обезпокоени от липсата на контакт с нея от предишния ден.

Служители на РУ – Две могили, съвместно с колеги от други подразделения на Областна дирекция на Министерството на вътрешните работи – Русе и Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Русе, предприеха незабавни оперативно-издирвателни действия. Въпреки усилията, Йорданка Върбанова все още е в неизвестност, а издирването продължава с пълна сила.

Върбанова е обявена за общодържавно издирване. Според описанието, тя е със слабо телосложение, ниска на ръст – около 150 см, с бяла коса и е била облечена в черен широк спортен екип. От няколко години тя страда от обострена форма на деменция, но е изключително подвижна, което затруднява издирването.

Според подадената информация от близките, Йорданка Върбанова е видяна за последно на нейния адрес в петък на 2 август 2024 г. По-късно същия ден, около 16:00 часа, жители на село Иваново са я забелязали в централната част на селото. От тогава следите й се губят. Местните жители споделят, че и в миналото е имало случаи, когато тя е излизала извън населеното място и е била издирвана.

В издирването през почивните дни се включиха и доброволци, които подпомагат полицейските служители. Усилията на екипите за откриването на Йорданка Върбанова продължават и до момента.

Полицията отправя апел към всички граждани, които разполагат с информация за местонахождението на Йорданка Върбанова, да се свържат с РУ – Две могили на телефон /082/ 882 181 или да подадат сигнал на телефон 112.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X