https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИнцидентиТрима са леко ранени при инциденти в събота, а вчера е пострадал...

Трима са леко ранени при инциденти в събота, а вчера е пострадал един

Трима са леко ранени при инциденти в събота, а вчера е пострадал един.

Около 09:35 часа на ул. Николаевска мъж на 57-години, управлявайки велосипед се е отклонил попътно вдясно и се е блъснал в паркирал лек автомобил „Сеат“, след което е паднал на платното. Мъжът е настанен в УМБАЛ „Канев“ с комоцио и охлузни рани по ръцете. Пробата му за алкохол е показала отрицателен резултат.

На бул. Липник, около 15:30 часа, в района на паркинга до мола, лек автомобил „Тойота Аурис“ с 38-годишен водач е блъснал пресичащо 12-годишно момиче. След преглед в болницата пешеходката е освободена за домашно лечение с натъртване на гръден кош.

Вечерта, около 18:50 часа, на паркинга на бл. „Руй Планина“ 8-годишно момче се е блъснало в предна дясна врата на преминаващ лек автомобил „Мазда“, след което е паднало на пътното платно. Екип на ЦСМП е прегледал детето, след което го е освободил за домашно лечение с натъртване.

Вчера вечерта около 19:05 часа е получен сигнал за катастрофирал мотоциклет „Сузуки“ на ул. Стефан Стамболов срещу магазин в посока бул. България. На местопроизшествието е установено, че превозното средство е управлявал 22-годишен русенец, който е загубил контрол над мотоциклета, отклонил се е вдясно по посоката си на движение, преминал е през бордюр и е паднал на земята. След преглед в болница „Канев“ е освободен за домашно лечение с диагноза – охлузни рани на коляно и ръка.

Произшествия са изяснявани от екипи на пътна полиция и са документирани по административен път.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X