https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниВалентина Георгиева: Още не мога да осъзная какво направих

Валентина Георгиева: Още не мога да осъзная какво направих

Валентина Георгиева се завърна на родна земя след Олимпийските игри В Париж и говори пред медиите на аерогара “София”. 18-годишната спортистка се класира пета на прескок във френската столица, но все още не може да осъзнае какво е постигнала.

“Още не мога да осъзная какво направих и какво съм постигнала. Впоследствие разбрах, че това е история, и изпитвам много емоции. Казах, че ще се върна по-силна и го показах”, уверено започна Георгиева след петото място на Игрите в Париж 2024.

“За мен не беше изключително важно да съм на финал, защото се представих по възможно най-добрия начин. Това беше бонус. Денят преди финала бе най-дългият ни ден. Последната оценка излезе в 22:50, а ние сме будни от 5 сутринта. Когато видяхме оценката, тогава всички избухнаха”, разказа тя.

“На мен ми дадоха сравнително ниски оценки. На другите ги завишиха. За мен петото място е достатъчно, четвъртото боли повече. Лос Анджелис не е нереалистично. Има време за всичко”, заяви Георгиева. Треньорът й Филип Янев също изрази задоволство от представянето в Париж. “Не съм максималист. Перфекционист съм. Аз лично съм много доволен. И двамата си свършихме перфектно работата”, каза Янев.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X