https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоИКЕА отваря мобилен хъб в Русе

ИКЕА отваря мобилен хъб в Русе

Услугата „Поръчай и вземи от мобилен хъб“ вече е достъпна в Русе и Враца.

ИКЕА България продължава да разширява иновативната си услуга за доставки на онлайн поръчки до мобилен хъб. След успешното стартиране в Стара Загора, Плевен, Хасково и Благоевград, сега и жителите на Русе и Враца ще имат възможността да се възползват от тази удобна услуга.

Мобилният хъб е обозначено място с логото на ИКЕА, откъдето клиентите могат лично да вземат своите поръчки. Тази услуга позволява бързо и удобно транспортиране на стоките директно до дома без допълнителни такси. В Русе мобилният хъб ще бъде разположен на паркинг „Кауфланд” в квартал “Дружба” всеки четвъртък, а във Враца – на паркинг „Кауфланд“ всяка събота.

„Ние от ИКЕА винаги търсим нови идеи и различен подход за подобряване на клиентското преживяване. След отличните отзиви на клиенти от първите четири града, решихме да разширим пилотния проект за безплатни доставки. Щастливи сме, че ще предоставим улеснен и изгоден достъп на гражданите на Русе и Враца до нашите разнообразни предложения за дома“, споделя Иванка Бакърова, мениджър отдел „Нов бизнес“ на ИКЕА България.

За жителите на Русе всички поръчки, направени до понеделник, 14:00 часа включително, могат да бъдат взети в четвъртък на текущата седмица.

За жителите на Враца – всички поръчки, направени до сряда, 14:00 часа включително, могат да бъдат взети в събота. Заявките, генерирани след тези срокове, ще бъдат доставени през следващата седмица. Поръчките могат да бъдат заплатени само с кредитна или дебитна карта, а работното време за получаване е от 11:00 до 18:00 часа.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X