https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораФилип Аврамов: Нашата цел са всички тези, които не са гласували досега

Филип Аврамов: Нашата цел са всички тези, които не са гласували досега

Най-накрая след толкова години канения в партии и движения, реших да се поставя надпартийно и да основа партия ПЪН. Това каза актьорът Филип Аврамов – Фицата в ефира на “Събуди се”.

Влизам в политиката заради държавна субсидия. Установихме, че не е задължително да си образован или грамотен, за да влезнеш в българския парламент, пошегува се Фицата.

Това е друго ампола. Родните ни политици доказаха, че са по-добри актьори, от самите актьори. Време е това да се промени и аз да изляза на една по-различна сцена, тъй като това е години наред натрупано напрежение.

Както вече съобщихме, актьорът Филип Аврамов-Фицата влиза в политиката и ще участва на предстоящите избори на 20 октомври.

ПЪН ще е абревиатурата на партията на Аврамов, чието пълно име ще е “Политическия ъгъл на народа”. Официалното й основаване е планирано за 9 септември в “Кино Кабана” в столицата.

Влизането ми в политика е мотивирано от обстановката, в която се намираме. Малко хора знаят, че да кажеш нещо сериозно през хумора, е начин да чуят хора наистина за какво става дума, каза още Аврамов.

Партията има седем цели. Корупцията трябва да бъде легализирана и узаконена. Второто нещо е, че личният просперитет е приоритет в полза на обществото. Третото и най-важното е нашето въздигане и оставане. Четвъртото е изравняване на всички по височина, но не по-голяма от тази на председателя, каза шеговито актьорът.

И добави, че при протести срещу тях, ще бъдат отменени действията на полицията и ще влезе армията, колкото и да е малка.

При митинг в наша подкрепа ще се отворят всички площади, дори и тези в ремонт, добави Аврамов.

Очаквам от българския народ да се събуди и да гласува. Нашата цел са всички тези, които не са гласували досега, каза още той.

Нашата партия няма пари за реклама. Тя търси своите избиратели напълно безплатно, добави Фицата.

Нашата партия засега има един председател – аз, както и двама опоненти, нищо, че сме от една партия. Това е г-жа Мая Бежанска и г-н Гундеров. Ние като демократична партия бих могли да кажеш, че всеки един член е добре дошъл, каза той.

Нито сме центристи, нито сме левисти, нито деснисти. Ние сме това, което сме, добави той.

Не прекратявам с театъра, напротив, сменям по-голяма сцена, отговори той на слуховете, че прекратява кариерата си на актьор.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X