https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноНатали Трифонова сменя Деси Стоянова в "Преди обед"?

Натали Трифонова сменя Деси Стоянова в “Преди обед”?

Спекулациите за следващата водеща на “Преди обед” продължават. Най-новите слухове твърдят, че от bTV готвят култовата си синоптичка Натали Трифонова да заеме мястото на напусналата наскоро емблематична тв водеща Деси Стоянова.

Сексапилната блондинка вече е водила “Преди обед” на мястото на Деси Стоянова, като това се случи преди малко повече от година, по време на отпуска на титулярката, пише “Уикенд”.

Водещ тогава все още беше Сашо Кадиев, а от екипа но шоуто бяха избрали по една дама, която да работи на мястото на постоянната му партньорка за по един ден в седмицата – общо 5 момичета.

Сега се обсъжда новата екранна двойка да е Дочев и Натали. По този начин се запазва формулата лица на предаването да са актьор и журналист, въпреки че като журналист Трифонова не може да се мери с досегашната титулярка Деси Стоянова, пише още изданието.

През септември предаването ще представи нова концепция пред совите зрители. Очаква се да бъде заложено в много по-голяма степен на теми от областта на социалните мрежи, особено от ТикТок, като целта е да бъдат привлечени най-младите, които са най-интересни за рекламодателите.

Затова екипът щял да направи опит да пренесе ТикТок от интернет в телевизията. Щяло да се говори много повече за секс, външен вид, диети, инфлуенсъри и чалга звезди. Новият формат щял да е много по-подходящ за водеща от типа на Натали Трифонова, отколкото за бивша политическа журналистка като Деси Стоянова.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X