https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниМагомед Рамазанов се прибира в Русия

Магомед Рамазанов се прибира в Русия

Олимпийският шампион Магомед Рамазанов се прибира в Русия при новородената си дъщеря. Бебето се е появило съвсем скоро и борецът няма търпение да прегърне съпругата си и детето. Именно това е била допълнителната мотивация на Рамазанов в Париж, където разби конкуренцията по пътя към златото, пише “Стандарт”.

Жената на бореца е дагестанка, но за нея се знае съвсем малко. Могамед е активен в социалните мрежи, но никога не показва съпругата си. Това е нормално за руската република Дагестан, чиито жители са силно религиозни мюсюлмани.

Вчера Рамазанов бе посрещнат по шампионски в залата за борба във Велико Търново, където води подготовката си за олимпийските игри. Той е част от клуба по борба “Илия Павлов”, който носи името на покойния бос на “Мултигруп”. Олимпийският шампион бе аплодиран от стотици деца и треньори, които по стар български обичай го посрещнаха с питка и мед.

Магомед ще изкара няколко дни във Велико Търново, след което заминава за руския град Астрахан, където го чакат съпругата му и бебето. В бъдеще шампионът планира да се пренесе за постоянно в България, където борба тренира и по-малкия му брат Рамазан. От администрацията на Търново дори обещаха общински апартамент на златния ни медалист. Той ще получи още 250 000 лева премия за титлата и доживотна пенсия в размер на три минимални заплати месечно.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X