https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораКалин Стоянов: ПП-ДБ чрез президента ще направят всичко възможно да не остана...

Калин Стоянов: ПП-ДБ чрез президента ще направят всичко възможно да не остана вътрешен министър

Точно в този момент няма да отстъпя. Това заяви служебният вътрешен министър Калин Стоянов пред журналисти.

Поредният момент, в който се прави опит за овладяване на системата на Министерство на вътрешните работи. Може би ще излезнат верни слуховете – ПП-ДБ чрез президента ще направят всичко възможно да не остана вътрешен министър, посочи Стоянов.

Искам да кажа нещо много важно за изборните резултати. На която и да е политическа сила изборните резултати по никакъв начин не зависи от МВР. Това зависи само и единствено от убедителността на политическа лидери, от посланията, които отправят, от това по какви приоритети ще работят, добави още Калин Стоянов.

Стоянов благодари на Грънчарова-Кожарева за номинацията му за служебен вътрешен министър. “За мен тази жена излезе много по-голям мъж, отколкото други взети заедно. Всички сме свидетели на това, че е задвижен сценарият. Да се правят избори с наше МВР през ала-бала с президента. Да кажа на всички, които се опитват да овладеят системата на МВР – това няма да им върне загубеното политическо доверие”, коментира още Стоянов.

Припомняме, че по-рано днес президентът Румен Радев отказа да подпише указа за нов служебен кабинет, след като номинираната за служебен премиер Горица Грънчарова-Кожарева обяви, че предлага Калин Стоянов за служебен министър на вътрешните работи. Полицаи се събраха на “Дондуков” 2, за да окажат подкрепа на шефа на МВР.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X