https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораБорисов: Важно е да бъдат решени проблемите с водоснабдяването в страната

Борисов: Важно е да бъдат решени проблемите с водоснабдяването в страната

В пряко включване във Фейсбук лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че в момента е важно да бъдат решени проблемите на страната с водоснабдяването. В обсъждането на водните проблеми пред картата на България участваха и кметовете на Велико Търново и Свищов – Даниел Панов и Генчо Генчев, в чиито общини има селища с режим на водата.

“Сега понеже предстоят избори искам да търсим споделена отговорност с другите политически партии. Предполагам, че резултатите, плюс минус каквото и да, ние да се подготвим за един лош сценарий, тогава да имаме възможност да седнем и една споделена отговорност по точки. Ето, за близо милион души ще останат на режим в момента – Габрово, Севлиево, Плевен, Ловеч, къде ли не. Е, хайде, за този един милион избиратели, за всички партии, да направим това, което ние предлагаме. Това казваме в момента. Някои приятели мои като Тома Белев казват да не правим язовири. Ама защо да не правим? Да, подмяната на тръбите…”.

Очаква се от партия ГЕРБ да направят коментар за втората номинация на Димитър Главчев за служебен премиер и за проектокабинета, който той ще предложи в понеделник на президента Румен Радев. Държавният глава изрази очакване промените в персоналния състав да са добре обмислени и приоритет за кабинета да бъде противодействието на купения и контролиран вот. От своя страна Главчев увери, че ще работи за намаляване на политическото напрежение и предложеното от него правителство ще оправдае очакванията на всички.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X