https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоД-р Цветеслава Гълъбова: Получих фиш за 400 лв. от Пазарджик, а не...

Д-р Цветеслава Гълъбова: Получих фиш за 400 лв. от Пазарджик, а не съм била в града

За поредния пълен абсурд с глоба на пътя, в който обаче е намесен и известният психиатър д-р Цветеслава Гълъбова, разказа самата тя в ефира на Нова телевизия.

Тя получила фиш за превишена с над 35 км/ч над разрешената скорост, като според документа е извършила нарушението в Пазарджик през януари. Лекарката обаче не е била в този град по това време.

Фишът й е връчен повече от половин година по-късно, когато я спрели за друго нарушение.

„Внукът ми, който е на 11 години, седеше на задната седалка без колан и затова ме спряха. огава ми беше връчено и това нарушение – глоба за 400 лв. Шокирах се, защото не съм била в Пазарджик. Само аз карам колата. Полицаят ми показа снимка на колата, която е извършила нарушението. В номера има една цифра, която се различава. Този фиш трябва да бъде обжалван. Написах гневен пост в социалните мрежи и с мен се свързва адвокат. Трябва да се води съдебно дело”, разказа в ефира на „Здравей, България” Цветеслава Гълъбова.

От Областната дирекция в Пазарджик заявиха за NOVA, че съветват психиатърът да подаде жалба. Ако се констатира грешка, фишът ще бъде анулиран.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X