https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораИлхан Андай: Свързването на Калин Стоянов с Делян Пеевски е на базата...

Илхан Андай: Свързването на Калин Стоянов с Делян Пеевски е на базата на декларация

Свързването на Калин Стоянов с Делян Пеевски е на базата на декларация. Всичко е голо и недоказано с факти. Това заяви в ефира на Нова телевизия журналистът Илхан Андай.

“Вчера не беше необходимо от президентството да показват демонстрация като ангажират обществото – ако Калин Стоянов е предложен за МВР министър, държавният глава ще го върне. Преди разговора за неговото махане, вероятно е имало друг разговор със самия него. Стоянов е реагирал на паса на Румен Радев и Бойко Борисов да се оттегли и защо не да се включи в политиката”, коментира Андай.

На Румен Радев определено му хареса ролята на водач на полупрезидентска република. След като ПП-ДБ, заедно с ДПС и ГЕРБ, му орязаха властта, той стана един носител на костюми. Затова очаквам догодина той да се появи с нова партия. ДПС на Доган открито го подкрепят, разкри Илхан Андай.

Според него реакцията на ДПС на Джевдет Чакъров и на Рамадан Аталай е дошла веднага след акцията на антимафиотите, след която се доказа, че Джейхан Ибрямов е карал луксозния джип “Рейндж Ровър”. Колата бе иззета при спецоперацията на ГДБОП, НАП и прокуратурата срещу организирана престъпна група, уличена в данъчни измами и пране на пари за над 9 милиона лева.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X