https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоМладоженци избраха да помогнат на животни с парите за букети

Младоженци избраха да помогнат на животни с парите за букети

В град Русе, едно младо семейство избра да замени традиционните сватбени букети с нещо далеч по-значимо. Вместо цветя, семейство Кочев реши да събере средства, които да подпомогнат бездомните животни в приюта на града. Тази вдъхновяваща инициатива не остана незабелязана.

Със събраните средства организацията “Animal Hearts – volunteers” успя да закупи дървен материал, необходим за изграждането на седем нови къщички за кученцата в общинския приют в Русе. Тези уютни домове са дело на майстор Галин Горлоев, който вложи сърце и умения в изработката им.

От организацията изказват своята искрена благодарност към младото семейство за големите сърца и пожелават дълги години щастлив съвместен живот. Те също така отправят призив към всички доброжелателни хора да се включат в кампанията „Осигури топла къща на бездомниче от приюта“, като дарят средства, дървен материал или изработят сами къщички и ги дарят в приюта.

„Нека доброто бъде заразно и да вдъхнови още млади хора!“ – добавят от “Animal Hearts – volunteers”. В същото време, организацията обещава да сподели снимков материал от мястото, където новите клетки за кучетата вече са в процес на изграждане.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X