https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораЯвор Божанков: Смяната на Калин Стоянов с Атанас Илков не би било...

Явор Божанков: Смяната на Калин Стоянов с Атанас Илков не би било изненада

Смяната на Калин Стоянов с Атанас Илков не би било изненада, но не би било и решение. След Калин ще има друга калинка и хора, които ще изпълняват дадена воля.

Това каза народният представител от ПП-ДБ Явор Божанков в ефира на Нова телевизия.

Той се съмнява, че такъв човек ще проведе честни избори. „Не знам защо министъра трябва да е човек от МВР. Някой се притеснява от честни избори“, каза той.

“Има явно мнозинство между ГЕРБ и ДПС. Преди беше явно за нас, а сега е явно и за всички граждани. Ако искаме да се спре с това, решението е на изборите са изберем друга политическа сила, Борисов вече да не е пълна сила и няма вече сутрин и вечер да се будим с неговото настроение и да го чакаме дали да вдигне поледа нагоре или надолу по отношение на Калин Стоянов. Според мен проблемът ни е, че ГЕРБ продължава да е първа политическа сила вече 16 години”, коментира той.

Относно списъка с учители, подписали се под ЛГБТИ закона, Божанков каза, че това е недопустимо. “Не може да се използва обществото за целите на една партия. Не може да се правят списъци, а учителите да се наричат паразити”, коментира той.

Той нарече “Възраждане” “продавачи на страх”. “Преди бяха мигрантите, сега е този страх”, обясни той.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X