https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниЧиликов отказа на Дунав

Чиликов отказа на Дунав

Георги Чиликов няма да води тима на Дунав Русе, пише “Факти”. Въпреки, че се появиха информации, че бившият помощник треньор на Димитър Димитров – Херо поема втородивизионния тим, това няма да се случи. Чиликов се бе разбрал с ръководството за личните си условия, но в крайна сметка друга причина е отказала специалиста да поеме русенци.

Тя се крие в това, че Чиликов иска да работи със свой щаб в русенския клуб, но хора от старото треньорско ръководство са оставени на работа в отбора.

Появиха се информции, че Чиликов е един от вариантите за поста старши треньор на Спартак Варна, след като стана ясно, че Александър Томаш напуска в посока ЦСКА. До момента обаче никой от варненския клуб не е разговарял с бургазлията и всичко на този етап е спекулативно.

Драконите водят преговори с няколко родни треньори. Те останаха без наставник, след като Мартин Ковачев реши да напусне поста след поражението от Янтра Габрово с 1:2. В изминалия кръг Дунав бе воден от Иван Танчовски, който бе в щаба на Ковачев. Той обаче е само временно наставник. Под негово ръководство отборът спечели с 1:0 домакинството на Миньор. Така след 6 кръга русенци имат актив от 10 точки, като са само с 2 по-малко от третия Монтана.

Очаква се през тази седмица или най-късно другата клубът да назначи нов наставник. В неделя отборът гостува на Беласица.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X