https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоДиона пак разбуни духовете с реклама на продукт, който се шмърка като...

Диона пак разбуни духовете с реклама на продукт, който се шмърка като кокаин

Попфолк певицата Диона отново предизвика бурни реакции в социалните мрежи. Този път певицата рекламира продукт, който представят за енергийна напитка, която се приема през носа.

Последователите на Диона в инстаграм реагираха остро.

“Ти си срам! Ти си дъно! Имаше възможност да си вземеш поука, навира се по предавания да ревеш и да се жалваш! Ама, си дъно! И завинаги ще си останеш! Срам си! потребители във фейсбук и инстаграм.”

“Кажи ми, че си дъното, без да ми казваш, че си дъното!”, са част от коментарите на последователите и.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от DIONA 🔥🎼❤️ (@diona_alpha)

Реакции имаше и във Фейсбук. Юлия Георгиева написа следната публикация:

“Тове е едно комплектче с прахче за шмъркане и тръбичка към него. Прахчето е рекламирано като безвредно и дори полезно, като съставките му са същите като при енергийните напитки. Лъскавката, приличаща на метална, тръбичка веднага предизвика завист в очите на младежите, които вече пошмъркват “контролирано”. Цената за 1 грам (да, продава се на грамове, като другите “неща”) е 16 лв. Опаковано е в симпатична капсулка.

Това нещо се рекламира от млада чалга изпълнителка, наскоро станала известна с това, че врътна системата и не беше осъдена след шофиране след употреба на стимуланти, оправда се с употребата на… нурофен. Дамата има 225 000 последователи в ТикТок и 445 000 в Инстаграм.

Всички тези млади хора вече добиха представа колко е хубаво да напълниш носа с “енергийна напитка”, пише Юлия Георгиева.

В края на януари полицията залови Диона да шофира с положителна проба за кокаин. Това се случва около 4 ч сутринта на ул. “Даскал Стоян Попандреев” в София. От прокуратурата пуснаха изпълнителката срещу гаранция от 5000 лева. По случая бе образувано досъдебно производство за престъпление, което предвижда от 1 до 3 г. затвор и глоба от 500 до 1500 лева.

В социалните мрежи певицата беше много гръмка. “Не бързайте да заклеймявате, съдите и обвинявате. Не знаете много неща за личния ми живот, здравословното ми състояние, за мен като цяло. Понесла съм отговорност за обвинението, което ми беше отправено. Доколко е основателно, ще се разбере от кръвните ми проби”, заяви тя ден след ареста. Не щеш ли този път лабораториите бяха много бързи и почти моментално излязоха резултатите от кръвните тестове. А към кокаина се оказа, че е имало и марихуана.

Диона обаче опита да се оправдае и обясни, че е взела нурофен, който явно е повлиял на кръвната й проба. Тя реши да осмее случилото се с кавър на песента на Doja Cat Paint The Town Red. В него изпълнителката промени оригиналния текст с думите: “Виж как плюят по мен, искат да ме сринат за ден. Свикнала съм, няма проблем. Хейта го лекувам с нурофен. Певицата дори качи снимка, на която е широко усмихната и с въпросното лекарство в ръка. На нея присъства и колегата й Константин. Който пък реши, че може да намаже покрай случая и той и се изгаври преди това с клипче с лекарството.

Именно Диона простодушно разясни и резултата от изцепките. “По мои наблюдения вдига рейтинга с около 38%. Старая се да го поддържам. Благодаря”, лаконична бе тя.

Няколко дни по-късно обаче Диона очевидно реши, че е време да поизлъска имиджа си. И даде пиарско интервю пред душеприказчика на Нова тв МонДьо.

“Никога не съм си позволявала да употребявам наркотик или алкохол и да се кача да шофирам”, категорична е Диона в това интервю, в което не й бе зададен нито един неудобен въпрос.

Все пак призна, че е вземала наркотици, но това не било редовно. “Огромна грешка е, че съм посягала, но преди всичко съм човек”, каза тя. Изтъкна и причина за прегрешението си – преживяла спонтанен аборт: “Бях в дупка, в депресия, имах нужда да изляза от нея. Със сигурност вече знам, че наркотиците не са нещо, с което може да запълниш празнина”.

Извини се за писанията си в социалните мрежи след ареста, но и тях оправда със защитна реакция. “Конкретно за това мое поведение искам да се извиня, защото си давам сметка, че подобна шега не е пример за подражание”, уж разкаяно сподели певицата.

Тийнейджърите бяха завладяни и от друга мода – продукт, заместител на енергийните напитки и кафетата, който се приема на прах през носа чрез специална тръбичка. Той не може да бъде намерен във физически магазини, но се поръчва бързо и лесно от сайт. Цената му е достъпна – предлага се в опаковки от 1 грам, равен на 20 порции, за 16 лв., и два грама – 40 порции за 21 лв. Има и промоция – при покупка на 3 опаковки получаваш една безплатно.

Според продавачите му, които описват себе си като “професионален доказан електронен търговец, вписан в българския търговски регистър”, стоката им дава: “бърз, мигновен, светкавичен прилив на енергия. Държи те буден, действа незабавно, повишава концентрацията и фокуса, подходящ за работа, спорт и купони”.

Непълнолетни деца спокойно могат да го поръчат от сайта, в който няма изискване за удостоверение на години. Трябва само да въведат данни като име, телефон и адрес, пише “24 часа”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X