https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоМария Илиева подкрепи кампанията на Русе за осиновяване на бездомни животни

Мария Илиева подкрепи кампанията на Русе за осиновяване на бездомни животни

Вълнуващи мигове и благородна кауза съпътстваха посещението на популярната българска певица Мария Илиева в Русе. Преди своя концерт в зала „Филхармония“, тя се включи в инициативата на община Русе за осиновяване на бездомни животни, като стана първата звезда, която подкрепи кампанията със сърце и отдаденост.

По време на визитата си, Мария Илиева беше посрещната от две очарователни кученца – Мила и Джаки, които в момента са настанени в общинския приют за бездомни животни. Тези малки герои, изоставени от своите стопани, са само част от многото животни, които се нуждаят от грижа и внимание.

Съпричастността на певицата към съдбата на животните бе ясно изразена в специално видео обръщение, в което тя призова хората да осиновят животни в нужда, за да им подарят дом, закрила и любов. Посланието на Мария Илиева е насочено към всеки, който може да помогне на тези беззащитни същества, като им осигури нов шанс за по-добър живот.

„Благодарим ти, Мария!“, сподели кметът на Русе Пенчо Милков в социалните мрежи, подчертавайки значимостта на жеста на известната изпълнителка. Според него, подобни инициативи не само помагат на животните, но и насърчават повече хора да се включат в осиновяването и да направят света по-добро място за всички живи същества.

Това не е първата подобна инициатива в Русе, насочена към грижата за бездомните животни. Община Русе от години полага усилия за намаляване на популацията на бездомни животни чрез различни проекти и кампании. Въпреки това, проблемът продължава да бъде актуален и изисква повече подкрепа както от страна на институциите, така и от обществото.

Русе е град с дългогодишна традиция на социална отговорност и загриженост за природата и животните. Включването на популярни личности като Мария Илиева в подобни каузи е важно, защото те служат като вдъхновение и пример за своите последователи и за широката общественост.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X