https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниТреньор от школата помага на Танчовски в подготовката на Дунав (Русе) за...

Треньор от школата помага на Танчовски в подготовката на Дунав (Русе) за мача с Беласица в Петрич

Треньорът от школата на Дунав (Русе) Динко Дерменджиев ще помага на Иван Танчовски в подготовката на отбора за мача срещу Беласица в Петрич, съобщиха от футболния клуб на официалната си страница в социалната мрежа Фейсбук.

“Драконите” гостуват на стадион “Цар Самуил” на 1 септември от 17:30 часа в среща от седмия кръг на първенството във Втора лига.

Припомняме, че Танчовски е временно старши треньор на русенския тим след напускането на Мартин Ковачев. Той води Дунав при победата над Миньор (Перник) с 1:0 на Градския стадион в Русе неделя.

“Успоредно с това продължават преговорите с някои от кандидатите за нов треньор на “драконите”, като в момента се преценяват различни опции”, уточниха от русенския клуб.

Русенският тим поднови тренировки снощи на едно от игрищата на Спортен комплекс “Дунав” в квартал “Здравец”.

“Добрата новина е, че няма нови сериозни проблеми с контузии след мача с Миньор, който изобилстваше от здрави сблъсъци на терена. Единствено защитникът Преслав Петров продължава да лекува своята травма, като реалистичната дата за неговото завръщане е след средата на месец септември. Камен Хаджиев също ще пропусне гостуването на Беласица, но поради наказание след червения картон срещу Миньор”, съобщиха още от Дунав.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X