https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоARE BATE TOUR 2024 тръгна от русенската библиотеката

ARE BATE TOUR 2024 тръгна от русенската библиотеката

Повече от хиляда русенски тийнейджъри и деца изпълниха задния двор на библиотеката в следобеда и вечерта на 28 август. Повече от час те чакаха нетърпеливо своите онлайн идоли – инфлуенсърите Йоан-Петър и Мартин Светославов-Мъци. Двамата ютубъри избраха Русе и библиотеката за първа спирка от своето турне ARE BATE, в което се впускат за трета поредна година.

Две от най-успешните имена в социалните мрежи бяха за пръв път в нашия град, за да се срещнат с последователите си, да се снимат с тях, да им дадат автограф. Дошлите на събитието си закупиха книга, мърч и други интересни неща. Досегът с русенските фенове беше повече от вълнуваща, въпреки изнервящото изчакване и струпването на голямо количество младежи и техните родители. Интересна изненада за всички бяха петте ваучера за торта „Червено кадифе“ от сладкарница „Неделя“ – спонсор на турнето, спечелени на случаен принцип от присъстващите.

Колко обичани от тийнежърите са Йоан-Петър и Мартин Светославов-Мъци показа упоритостта на русенци да изчакат до късните часове възможността да се докоснат лично до своите любимци.

Турнето ARE BATE TOUR 2024 продължава с градовете Ямбол, Харманли, Хасково, Пловдив, Петрич, Велинград и Видин.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X