https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоЦирк Рио ще гостува за пръв път в Русе

Цирк Рио ще гостува за пръв път в Русе

Цирк Рио гостува за първи път в гр. Русе, съобщиха организаторите. Шатрата на цирка е разположена в ж.к. „Дружба 3“, на ъгъла на булевард „Христо Ботев“ и булевард „Васил Левски“. Жителите на Русе ще имат възможност да се насладят на невероятни изпълнения от 30 август до 8 септември включително, всяка вечер от 19:00 часа. Понеделник и вторник са почивни дни.

Изпълнителите са подготвили богата програма, в която участват Олег Сисун от Украйна, въздушен трапец и баланс на цилиндри, Клоуна Костя от Русия с класическа клоунада, както и най-малката циркова артистка в България Алекс. Любителите на животни също няма да останат разочаровани. Райа, повелителката на животните, ще представи атрактивни дресури с гълъби, понита, котки, кучета, както и екзотично шоу със змии и игуани.

Сред звездите на Цирк „Рио“ е и носителката на престижната награда „Златен клоун“ – Рени Захова, чиято талант и харизма вече са признати в цирковото изкуство. Нейните номера ще бъдат сред най-запомнящите се моменти на шоуто.

За любителите на въздушната акробатика няма да липсват вълнуващи изпълнения, благодарение на артистите Константиновски, които ще демонстрират майсторство във въздуха.

За да се потопите в света на цирковото изкуство, можете да закупите билети както на място, така и онлайн чрез сайта на цирка на адрес circusrio.bg.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X