https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаМладите социалисти в Русе избраха новото си ръководство

Младите социалисти в Русе избраха новото си ръководство

Младите социалисти в Русе наскоро избраха своето ново ръководство за мандата 2024 – 2026 година. Изборът се проведе в присъствието на редица членове на организацията, които единодушно подкрепиха своите нови лидери. Основната цел на новото ръководство е да насърчи активното участие на младежите в политическия живот на града и да работи за развитието на Русе като модерен и привлекателен град.

Новият председател на младите социалисти в Русе е Нора Стоянова. На 29 години, тя е финансист по образование и учител по професия. Стоянова има амбицията да съчетае своите умения в областта на финансите и образованието, за да подпомогне младежите в Русе да развият своите потенциали и да участват активно в социалните и политическите процеси.

Заместник-председател с ресор “Медии и обучения” е Биляна Иванова. Тя е на 31 години, юрист по образование и университетски преподавател. Иванова ще работи за укрепване на медийното присъствие на организацията и за повишаване на компетенциите на младите социалисти чрез различни обучения и семинари. Нейният опит в правото и образованието ще бъде ключов фактор за успешната реализация на тези задачи.

Теодор Тодоров е заместник-председател с ресор “Местни, национални и европолитики”. На 34 години, той е архитект по образование и професия. Тодоров ще отговаря за развитието и координацията на политиките на местно, национално и европейско ниво, като ще се стреми да интегрира младите социалисти в Русе в по-широк политически контекст. Неговите знания и опит в областта на архитектурата ще бъдат ценни при разработването на стратегии за устойчиво развитие на града.

Георги Линджев, на 23 години, поема ролята на заместник-председател с ресор “Масови мероприятия”. Завършил специалност “Социални дейности” и работещ в същата сфера, Линджев ще бъде отговорен за организирането и координирането на различни събития и инициативи, насочени към младите хора в Русе. Неговата задача ще бъде да създаде платформи за активно участие на младежите в социалния и културния живот на града.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X