https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноРазкриха част от участниците в „Островът на 100-те гривни“

Разкриха част от участниците в „Островът на 100-те гривни“

Мистерията около новото риалити „Островът на 100-те гривни“ започва да се разплита още преди старта на шоуто. В промото на предаването, което ще започне през следващия месец във филипинските сурови води, бяха забелязани шампионката по художествена гимнастика, калена в жестоката школа на Нешка Робева и Илиана Раева – Бистра Старейшинска, ютюбърът и предприемач Дамян Илиев – Дзами, който редовно пуска комедийни клипове в социалните мрежи с фитнес треньора Сами Хосни и ексесъпруга на моделката Александра Богданска – Даниел Петканов, пише “Уикенд”.

За най-тлъстия до момента в родния ефир награден фонд в размер на 300 бона ще играе и синът на секс легендата на рока Васил Гюров – Александър Гюров. На практика баща и син ще влязат рамо до рамо в предаването. Александър е първородният син на Васил Гюров от първия му брак с тв водещата Нора Арсова. И макар да не е от тези, които демонстрират мускули, вероятно притежава други качества, които ще са му нужни на „Островът на 100-те гривни“ като късмет, адаптивност, находчив ум и стратегия.

За момента за него се знае, че е завършил в чужбина и е повече от очевидно, че е одрал кожата на баща си.

Наблюдателни зрители разгадаха трима от общо 30-те участници в риалитито само от промото, обещаващо екшън в нечовешки условия, невиждан до момента регламент и жестока конкуренция. Във видеото бившата грация Бистра, която има медали от първенството на България и международни състезания, показва перфектна форма. Тя години наред е скачала според високата летва на Робева и Раева и изглежда отлично подготвена не само физически, а и психически за изпитанията, на които ще я подложи шоуто.

В тийнейджърските си години тя живеела с родителите си в британската столица, но се прибрала сама в София, настанила се в общежитието на „Левски“ и дала всичко от себе си в залата. Медалите от първенството на България и международните състезание не закъснели.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X