https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИнцидентиТрафик камера е запечатала зверския удар, при който загина 26-годишен младеж

Трафик камера е запечатала зверския удар, при който загина 26-годишен младеж

Трафик камера е запечатала зверския удар в стълб, при който загина 26-годишен младеж в Русе. На кадрите се вижда как колата се движи с изключително висока скорост, преди да се удари в стълба, а силата на удара е толкова голяма, че части от автомобила се разпръскват на голямо разстояние.

Припомняме, че сигнал за инцидента е подаден на 7 септември в 0:35 часа. Младият шофьор, управлявал лек автомобил “Хонда”, в района на кръстовището между булевардите “Христо Ботев” и “Цар Освободител”, е загубил контрол над колата и с висока скорост се ударил в метален стълб.

Очевидци на инцидента описват гледката на мястото като потресаваща. Според техните разкази, автомобилът е бил толкова силно деформиран от сблъсъка, че е било трудно да бъде разпознат моделът му.

Въпреки късния час, който обикновено предполага по-малък трафик, инцидентът повдига въпроси за безопасността на движението и спазването на ограниченията за скорост в градски условия.

Този инцидент е поредното напомняне за важността на отговорното шофиране и спазването на ограниченията за скорост, които са от критично значение за безопасността на всички участници в движението.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X