https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоBG Pet Alert вече търси изчезнали кучета и котки и в Русе

BG Pet Alert вече търси изчезнали кучета и котки и в Русе

Добра новина за собствениците и любителите на домашни любимци в Русе – вече има нов безплатен инструмент за откриване на изгубени кучета и котки в града. Информацията бе споделена от администратор в социална група, посветена на Русе.

Става въпрос за чатбот, наречен BG Pet Alert, който вече функционира в приложението Viber. Той е специално разработен, за да помага при издирването на изчезнали домашни любимци в града на Дунава.

Важно е да се отбележи, че системата обхваща не само централната градска част, но и всички квартали на Русе. Това означава, че жителите от цялата градска територия могат да се възползват от услугата.

Функционалността на BG Pet Alert е двупосочна. От една страна, регистрираните потребители получават известия за изгубени домашни любимци в техния квартал, включително контактна информация на стопаните. От друга страна, ако някой загуби своя домашен любимец, може бързо да пусне съобщение чрез чатбота.

Процесът на регистрация е опростен и изисква минимална информация. Потребителите трябва само да потърсят BG Pet Alert във Viber, да го изберат и след това да посочат Русе като град и конкретния си квартал.

Призовават русенци в социалната мрежа да се включат активно в инициативата и да споделят информацията за чатбота. Колкото повече хора използват системата, толкова по-голям е шансът изгубените любимци да бъдат открити и върнати при своите стопани.

Тази инициатива може да се окаже особено полезна в градска среда като Русе, където домашните любимци понякога се губят в оживената градска обстановка. С помощта на технологията и общностното участие, времето за откриване на изгубени животни може значително да се съкрати, намалявайки стреса както за питомците, така и за техните собственици.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X