https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораГЕРБ отговори на писмото на ПП-ДБ: Такова поведение създава само проблеми

ГЕРБ отговори на писмото на ПП-ДБ: Такова поведение създава само проблеми

Вече заявихме, че сме против прибързаното законодателство, предлагано от ПП. Този тип политическо поведение създава само проблеми, а не дава решения! Това съобщават от пресцентъра на ГЕРБ в отговор на “джентълменското писмо” на “Продължаваме промяната”.

Кирил Петков обяви пред медии, че ще изпрати “джентълменско писмо” към ГЕРБ този парламент да приеме антикорупционното законодателство, свързано с парите по Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ). Днес от “Промяната” публикуваха пълния текст на писмото към партията на Бойко Борисов.

“Припомняме, че през последните 4 години имахте множество възможности да приемете законите по Плана за възстановяване и устойчивост. Година и половина кабинетът “Петков” имаше и пълно мнозинство в Народното събрание по време на управлението Ви с БСП и ИТН – време е да отговорите защо тогава не приехте въпросните закони и не осигурихте на България 10-те милиарда от ПВУ. Прехвърлянето на отговорността в момента заради липсата на действия от Ваша страна е манипулативно и не отговаря на истината.

Приложено в отговор изпращаме управленската програма на ГЕРБ като основа за политически смислен дебат за бъдещо стабилно и редовно управление на страната”, пишат още от ГЕРБ.

Управленската програма на ГЕРБ вижте тук.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X