https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниГлобиха ясновидка заради твърдението, че Бриджит Макрон се е родила мъж

Глобиха ясновидка заради твърдението, че Бриджит Макрон се е родила мъж

В Париж осъдиха Наташа Рей и Делфин Жегус (известна в интернет като ясновидката Амандин Рой), на глоба в размер на 13 500 евро за клевета. Жените твърдят, че съпругата на 46-годишния френски президент Еманюел Макрон, 71-годишната Брижит Макрон, е родена като мъж, съобщи “Гардиън”.

През 2021 г. Наташа и Делфин публикуваха четиричасов видеоклип в YouTube, в който твърдяха, че Брижит Макрон е родена като мъж на име Жан-Мишел Троние (името на брата на френската първа дама) и е станала транс през 80-те години на миналия век. Според тяхната версия първият съпруг на Брижит, Андре-Луи Озиер, изобщо не е съществувал, а децата й всъщност са родени в брака на Жан-Мишел с някоя си Катрин Озиер (в действителност Катрин е омъжена за Жан-Луи Озиер – чичото на Андре-Луи). Видеото събира над 450 000 гледания, но по-късно беше изтрито.

В началото на 2022 г. Брижит Макрон, брат й и трите й деца от първия й брак подават иск. Те обвиняват Наташа и Делфин в навлизане в личния живот, но през 2023 г. съдът отхвърля иска, тъй като обвиненията са повдигнати по грешен член. След това семейство Троние обвинява Рей и Жегус в клевета. Според решението на съда поддръжниците на популярната теория на конспирацията сега са длъжни да платят осем хиляди евро в полза на Брижит и още пет хиляди евро на брат й Жан-Мишел за причиняване на морални вреди. На нарушителите е наложена и условно глоба в размер на 500 евро.

Слуховете, че Брижит Макрон е транссексуална, се появиха още през 2017 г., след като Еманюел Макрон беше избран за президент на Франция. През декември 2021 г. Наташа Рей, която определя себе си като независим журналист, публикува статия, в която описва разследването си за френската първа дама: жената го е провеждала в продължение на няколко години. Рей уверява, че разполага с достатъчно доказателства, че Брижит е родена в мъжко тяло. Скоро тази теория се разпространи широко в интернет.

Еманюел Макрон неведнъж се е обявявал, за да опровергае тези слухове. През март тази година той публично разкритикува медиите, че разпространяват клевети за съпругата му.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X