https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоПенчо Милков: Честит първи учебен ден, Русе!

Пенчо Милков: Честит първи учебен ден, Русе!

В началото на новата учебна 2024-2025 година кметът на Русе, Пенчо Милков, сподели вълнуващи моменти с първокласниците в крайдунавския град. Градоначалникът лично присъства на тържественото откриване на учебната година, за да приветства най-малките ученици, които за пръв път прекрачват училищния праг.

“С голямо вълнение бях сред пристъпващите прага на училището първокласници. Нека тази радостна емоция винаги е с тях по пътя на знанието”, сподели Милков в социалните мрежи.

Обръщайки се към всички ученици в Русе, кметът изрази своите пожелания за успешна и ползотворна учебна година: “На всички наши русенски деца пожелавам да са упорити, любопитни и да развиват въображението си.”

Милков не пропусна да отправи послание и към педагозите и родителите, признавайки предстоящите предизвикателства, но и възможности, които новата учебна година носи: “За учителите и нас, родителите, днес започва още една година на предизвикателства, но и нови възможности. Желая ви здраве, търпение и мъдрост в подкрепата на нашите деца.”

В заключение, кметът на Русе пожела успешна нова учебна година на всички участници в образователния процес с традиционното “На добър час!”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X