https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиПолицията изяснява два сигнала за улични спречквания, при които са пострадали двама...

Полицията изяснява два сигнала за улични спречквания, при които са пострадали двама мъже

Полицията изяснява два сигнала за улични спречквания, при които са пострадали двама мъже. Двата случая са от събота вечерта.

На 14 септември около 21 часа на бул. Липник в Русе, в близост до №16, неизвестен е влязъл в пререкания с 39-годишен мъж и приятелката му. При разправията непознатият е ранил опонента си, като го е нападнал и ударил с остър предмет в областта на гърдите. 39-годишният мъж е бил настанен в болницата с пневмоторакс и фрактура на ребро. Случаят е документиран и по него е започната работа от служители на Второ РУ, в хода на образувано досъдебно производство.

За другия случай е сигнализирано около 22:50 часа на 14 септември. Пострадал е 18-годишен младеж, който е бил ранен с нож в областта под лявата подмишница. Според първоначалната информация 18-годишният е управлявал автомобил, в който е пътувал с негови приятели и в района на пешеходна пътека на ул. Хан Аспарух е възникнало спречкване с мъж, управлявал тротинетка, при което младежът получил нараняването. Той е бил настанен в болницата, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство и се разследва от служители на Първо РУ.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X