https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниКейт Мидълтън проведе първата си работна среща след лечението от рак

Кейт Мидълтън проведе първата си работна среща след лечението от рак

Принцесата на Уелс проведе първата си работна среща, откакто се подложи на лечение от рак по-рано тази година.

По пътя към завръщането си към обществения живот Кейт Мидълтън е имала среща в замъка Уиндзор по неин проект за ранното детство, съобщи Би Би Си. Това последва видеосъобщение миналата седмица, в което тя разкрива облекчението си, че нейната химиотерапия е приключила.

Принцесата каза, че тази година е била “невероятно трудна”, но тя е с “ново чувство за надежда и признателност за живота”. Няма подробности или снимки от срещата в Уиндзор, но е добре известно, че един от водещите проекти на Кейт е кампанията Shaping Us, повишаваща осведомеността за важността на ранното детство, което тя описва като “работата на своя живот”.

Принцесата на Уелс е работила от вкъщи и е имала срещи у дома и преди, но това беше първият официално регистриран работен ангажимент от началото на нейното лечение. Тази последна актуализация е част от внимателно поднасяната информация за завръщане на Кейт към нормален живот, пише БНР.

По-късно тази година тя може да има малък брой публични изяви, като например участие в Деня на възпоменанието през ноември и нейния годишен концерт за коледни песни.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X