https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоНационално изложение "С любов към българското" ще се проведе в Русе

Национално изложение “С любов към българското” ще се проведе в Русе

От 23 до 28 септември 2024 година централната улица “Александровска” в град Русе ще се превърне в притегателен център за любителите на българските стоки и занаяти. Националното изложение “С любов към българското” ще се проведе на отсечката между улица “Майор Атанас Узунов” и Паметника на Альоша, предоставяйки възможност на посетителите да се докоснат до автентични български продукти.

Над 20 павилиона ще представят богата палитра от стоки, произведени от родни производители. Сред предлаганите артикули ще бъдат традиционни български дрехи и обувки, ръчно изработени бижута, сезонни стоки, подходящи за есенния сезон, както и био продукти от различни региони на страната. Особен акцент ще бъде поставен върху ръчно изработените предмети, които ще демонстрират уменията и креативността на българските занаятчии.

Изложението е чудесна възможност за жителите и гостите на Русе да подкрепят местните производители и да се снабдят с качествени български стоки. То също така ще допринесе за популяризирането на традиционните занаяти и ще насърчи интереса към родното производство.

Това есенно издание на “С любов към българското” се очаква да привлече значителен интерес, като се има предвид централното разположение на изложението и разнообразието от предлагани продукти. Организаторите от Община Русе се надяват събитието да стимулира местната икономика и да укрепи връзките между производители и потребители.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X