https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЗдравеПрез септември германският ортопед и травматолог д-р Клаус Йохан отново ще...

През септември германският ортопед и травматолог д-р Клаус Йохан отново ще консултира пациенти в МЕДИКА

Водещият германски хирург в областта на ортопедията и травматологията д-р Клаус Петер Йохан и този месец ще бъде в Русе, за да консултира пациенти в МЕДИКА.

Той ще приема на 28 септември 2024 г., събота, след предварително записване на телефоните на регистратурата на болницата – 082 830 230, 0876 830 230.

Ежемесечните визити на д-р Клаус Йохан се радват на голям интерес, така че часовете бързо се изчерпват.

Препоръчително е записаните да носят медицинската си документация, ако разполагат с такава от предишни прегледи и изследвания. Консултациите са платени.

Сътрудничеството на д-р Клаус Йохан с лечебни заведения МЕДИКА започна преди 6 месеца с цел пациентите от Северна България да могат да се възползват от здравни услуги на най-съвременно европейско ниво.

Специалистът има голям опит в ендопротезирането на коленни и бедрени стави, артроскопската хирургия, в операциите на дискови хернии и други гръбначни интервенции, както и в лечението на травми, свързани с увреждане на мускули, сухожилия, кръстни връзки и кости.

Сред пациентите му има европейски, световни и олимпийски шампиони в областта на тежкоатлетическите спортове, включително на български спортисти.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X