https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоRUSE LIGHT & RHYTHM FEST ще предложи светлинно и музикално шоу на...

RUSE LIGHT & RHYTHM FEST ще предложи светлинно и музикално шоу на световно ниво

На 28 септември (събота) в 21:00 часа на паркинга на зала „Арена“ в Русе ще започне дългоочакваният от феновете на качествената електронна музика Ruse Light & Rhythm Fest. Публиката ще се наслади на лазерно, акробатично и трансформърс шоу. Входът за събитието е свободен!

Музика и светлина ще се слеят в едно, а за настроението на присъстващите ще се погрижат популярният български DJ – D-TRAX, известен у нас и като музикален продуцент в сферата на електронната музика и MC Mickey. Момичетата от Yoli Dance ще представят на сцената атрактивни танцови изпълнения. Акробатична циркова хореография, гарнирана с ефектно лазерно осветление, ще повиши емоциите, а Трансформърс шоуто ще е интересно за малки и големи със своите светлинни и пироефекти.

Публиката ще стане свидетел и на зрелищно светлинно шоу на световно ниво, водено от легендарния майстор на лазерите – Анди Фолкнър*. Неговите светлинен спектакъл ще озари небето над Русе и ще се слее с ритъма на музиката в една неповторима феерия от светлина и звук!

RUSE LIGHT & RHYTHM FEST ще започне веднага след края на Дрифт шоуто, част от Международния тунинг фестивал MASKA, което също ще се проведе на паркинга на зала „Арена“ в Русе.

RUSE LIGHT & RHYTHM FEST се организира от Фондация „Русе – град на свободния дух“ с финансовата подкрепа на на „Холеман България“ ООД, „Региоком европейско дружество – клон България“, Сдружение „МАСКА България“, “Хускварна Русе“ ЕООД и „Тива Плюс“ ООД.

С над 40 години опит и носител на множество международни награди, Анди Фолкнър е един от най-търсените артисти в света на светлинните шоута и представя както на големи световни фестивали, така и на концерти на звезди като: David Guetta, Armin van Buren, Fatboy Slim, Scorpions.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X