https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиТрима са заловени от полицията с наркотици

Трима са заловени от полицията с наркотици

Завчера в гр. Русе при обход по ул. Ганчо Карамаждраков служители от Второ РУ са извършили проверка на 28-годишен русенец. В хода на полицейските действия е изяснено, че лицето има в себе си наркотик. Мъжът е предал на униформените топче със суха зелена тревна маса и саморъчно свита цигара с трева, които имали специфична миризма на марихуана. По случая срещу 28-годишния е образувано бързо производство за престъпление по чл. 354а от НК.

Вчера вечерта около 20:25 часа на ул. Никола Йонков Вапцаров в Русе полицаи от Първо РУ са забелязали мъж със съмнително поведение и са предприели извършване на проверка. Изяснено е, че той е 29-годишен русенец и има в чантата си забранени от закона вещества. Мъжът е отведен в Първо РУ, където е предал на органите на реда кутийки от шоколадови яйца, в които имало свитъци от алуминиево фолио с кристалообразно вещество; бучка с неправилна форма от бяло кристалообразно вещество; полиетиленов плик съдържащ също бучки бяло кристалообразно вещество; свитък със зелена тревиста маса със специфичен мирис на марихуана; и метален гриндер с остатъци от суха зелена тревиста маса. Случаят е документиран и е започнато бързо производство за престъпление по чл. 354а от НК.

Около 12:10 ч. вчера в Русе на ул. Измаил от екип на Второ РУ, извършващ патрулно-постова дейност в района, е направена проверка на младеж, при която е изяснено, че той е русенец на 15 години и има в себе си суха зелена тревна маса. Той предал на полицаите около 0.7 грама трева, като обяснил, че е марихуана и е за негова лична употреба. Случаят е документиран и е започната проверка с оглед престъпление по чл. 354а от НК.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X