https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноТази вечер започва музикалното приключение „Пееш или лъжеш“

Тази вечер започва музикалното приключение „Пееш или лъжеш“

Броени часове ни делят от началото на музикалното приключение „Пееш или лъжеш“. Точно в 20:00 ч. по NOVA любимият водещ Димитър Рачков ще посрещне на сцената на шоуто първата гост-звезда – Веселин Маринов. Обичаният артист ще опита за втори път да отсее талантливите изпълнители от умелите лъжци, след като беше успешно заблуден в първия сезон на предаването.

Плътно до него ще бъдат съветниците с богат опит в областта на доброто шоу Мария Игнатова, Иван Христов и Андрей Арнаудов, към които тази вечер ще се присъединят Маги Халваджиян и Наталия Симеонова. Те ще впрегнат целия си потенциал в четирите кръга със следи за участниците, за да помогнат на Веселин Маринов в откриването на истинския талант.

Всяка неделя любимият водещ Димитър Рачков ще посреща най-обичаните български изпълнители. Един от тях ще бъде и Орлин Горанов, който сподели за „Събуди се“: „Много интересен формат. Предизвикателство е както за състезателите, така и за нас. Трудно е да уцелиш кой от претендентите лъже и кой пее наистина. Много е забавно!“

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X