https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаГЕРБ-СДС регистрира листата си с 14 доказани личности, ще се бори за...

ГЕРБ-СДС регистрира листата си с 14 доказани личности, ще се бори за 3 мандата в Русе

Областният координатор на ПП ГЕРБ-Русе Георги Кръстев и водачът на листата за народните представители на партията адвокат Николай Братованов регистрираха в РИК кандидатдепутатската листа на коалицията ГЕРБ-СДС за предстоящите избори от Русенска област. Двамата се явиха днес в 14 часа в комисията, придружавани от председателя на групата общински съветници от ГЕРБ Алисе Муртезова, кандидата за народен представител д-р Кристиян Иванов, който е трети в листата, както и Звезделина Минкова, която е кандидат от квотата на СДС за Русе.

Георги Кръстев обвърза посланието си към хората от града и региона с двата важни за България септемврийски празници, на Съединението и на Независимостта и призова българското общество да покаже, че си е научило урока, да бъде активно, да излезе и да гласува разумно и градивно, за да може тези избори да бъдат изборите на обединението. Той подчерта, че именно правителство, обединено около каузи и цели с акцент върху дневния ред на хората, е начинът, по който коалицията  ГЕРБ-СДС разбира политиката. „Ние влизаме в тази кампания и отново ще бъдем „за“, а не „против“, заяви областният координатор на ГЕРБ. 
Една от точките на актуализирана програма на партията е акцентът върху програмата за санирането на блоковете, наболяла тема за Русе. ГЕРБ-СДС ще настояват тя да бъде по старите правила и без съфинансиране от собствениците на блокове. „Големите инфраструктурни проекти за Русе област: магистралата, новия Дунав мост и общинските пътища, са приоритет за националното ръководство на партията. Разчитаме на подкрепата на русенци“, подчерта Георги Кръстев. Той представи пред медиите кандидатдепутатската листа на коалицията за Русе.

Водачът на листата Николай Братованов заяви: „ Вярвам, че политиката не е самоцел и не е просто една борба за участие във властта. За нас това преди всичко е отговорност пред обществото. В момента на ни е нужно лидерство, изградено на компромис, на обединение и на решаване на проблемите в един дългосрочен и траен аспект. Заставаме с пряк личен ангажимент към всеки един от нашите избиратели, защото нашата кауза е бъдещето на страната ни. Ние нямаме слабо място в листата, ще се борим за минимум 3 мандата!”, подчерта адвокат Братованов.

Ето и имената на всички 14 кандидати от листа на ГЕРБ – СДС за Русенска област:

1.Николай Братованов
2.Георги Кръстев
3.д-р Кристиян Иванов
4.д-р Георги Георгиев
5.Красимир Костадинов
6.Звезделина Минкова-СДС
7.Богдан Донев
8.Мирослав Залев
9.Николай Зарков
10.Евгени Игнатов
11.Иван Иванов
12.Радомир Хараланов
13.Сема Яшарова
14.Станислаав Бонев

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X