https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноГеро изненада последователите си в социалните мрежи с нова визия

Геро изненада последователите си в социалните мрежи с нова визия

Герасим Георгиев – Геро изненада последователите си в социалните мрежи като публикува снимка, на която е с руса коса и бяла брада. Всъщност новата му визия е заради ролята във филма “Три килограма щастие” на режисьорката Зорница София. Засега за него се знае единствено, че Геро ще влезе в образа на Капитана и бил с още по-голяма и бяла брада за снимките.

“Браво, Геро! Ти ме мотивира, дано постигна това, което направи ти!”, “Супер си!”, “Уникален” – това гласяха коментари под снимката, която Геро си пусна, а актьорът Христо Петков написа: “Джордж Клуни?”.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Gerasim Georgiev (@gerasim.georgiev1)

Филмът се снима в рибарското селище “Ченгене скеле”, като по думите на режисьорката ще отвори дискусии за теми, които са спорни и неудобни като сурогатното майчинство. В лентата ще участват още и актьорите Владо Зомбори и Дария Симеонова, които влизат в главните роли, както и Стефка Янорова.

Самият Герасим Георгиев – Геро каза в ефира на БНТ, че вече неговите снимки са приключили. А на него му предстои турне в САЩ с Дони и спектакъла “Има време”, което започва на 27 септември от Монреал, Канада.

Актьорът коментира и драстичната си физическа трансформация с думите: “Просто се погрижих здравословно за себе си. Здрав съм, направих си бариатрична операция в България. Всичко е наред, чувствам се много добре”. Пошегува се и с това, че вече искал и той да играе любовници.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X