https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоКомисар Николай Кожухаров е новият заместник-директор на полицията в Русе

Комисар Николай Кожухаров е новият заместник-директор на полицията в Русе

Комисар Николай Кожухаров е назначен от днес за заместник-директор на областната дирекция на МВР в Русе и за началник на отдел “Криминална полиция” със заповед на министъра на вътрешните работи Атанас Илков. Това съобщи регионалният говорител на МВР в Русе Даниела Малчева.

Кожухаров досега е изпълнявал длъжността началник на сектор “Противодействие на криминалната престъпност” в русенската полиция.

Той е роден на 26 декември 1975 г. в София. Завършил е Академията на МВР през 2000 г. със специалност “Противодействие на престъпността и охрана на обществения ред”, а през 2007 г. се дипломира като магистър в специалност “Право” в Русенския университет.

В системата на МВР работи от 2000 г., като през кариерата си е преминал през различни структури на ведомството. Кожухаров е назначен от 2009 г. на ръководна позиция като началник група “Престъпления против собствеността”, а през 2015 г. на длъжност началник на сектор “Противодействие на криминалната престъпност”.

Преминал е редица курсове и специализации в областта на правоприлагането и сигурността, награждаван е многократно за постигнати високи резултати в служебната си дейност.

Комисар Дими Иванов, който досега заемаше длъжността заместник-директор на областната дирекция на МВР в Русе, е преназначен на друга ръководна длъжност в МВР.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X