https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноМайли Сайръс и Доли Партън се оказаха роднини

Майли Сайръс и Доли Партън се оказаха роднини

Доли Партън е разбрала, че специалната й връзка с Майли Сайръс е още по-дълбока, отколкото първоначално е предполагала.

Сайтът за генеалогия и проследяване на родословни дървета Ancestry обяви, че чрез използване на „милиарди исторически записи и публични родословни дървета“ е открил, че двете музикални звезди всъщност са седми братовчеди.

Техният общ прародител е мъж на име Джон Брики, роден във Вирджиния през 1740 г., според Ancestry. Брики е шестият прадядо на Партън и седмият прадядо на Сайръс.

„Толкова сме близки, Майли и аз. мислех, че ще сме поне трети братовчеди“, каза Партън в понеделник в епизода на Access Hollywood, реагирайки на разкритието. „Това не ме изненадва, защото тя наистина се чувства като семейство“.

Партън е кръстница на Сайръс и преди това се появи в няколко епизода на сериала на Disney Channel „Хана Монтана“ в ролята на лелята на Сайръс, припомня БГНЕС.

Двойката винаги е говорела за своята близост, нещо, което Сайръс засегна в почитта си към Партън, която написа за 100-те най-влиятелни хора на списание Time за 2021 г. „Доли е моят идол не само заради несравнимата си кариера – тя е и моят модел за подражание заради непоклатимите си морал и ценности“, пише Сайръс. „Тя осъзнава колко въздействащ ще бъде нейният избор като един от най-емблематичните и силни гласове в кънтри музиката и не оставя никого безразличен“.

Партън се подготвя да издаде новия си албум, посветен на семейството, „Dolly Parton & Family: ДНК на Смоки Маунтин – семейство, вяра и приказки“ през ноември.

Албумът ще бъде придружен от документален сериал в четири части, който ще навлезе по-дълбоко в родословието на Партън, предлагайки „интимен поглед към историческото пътуване на семейството от Великобритания до днешен Източен Тенеси, обогатен с интервюта с многобройни членове на семейството“, се казва на нейния уебсайт.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X